Peter Vandermeersch, De Zonnekeuken

Vegetarisch koken in het lenteseizoen met verse en wilde kruiden

Het koken met de seizoenen verrijkt je voedingspatroon met telkens nieuwe smaken, kleuren, vormen, texturen en ingrediënten. Het ritme van de seizoenen brengt het gehele jaar door beweging en een levendige dynamiek in je keuken en je gerechten.

Je gaat aan de slag met de nieuwe frisse lentegroenten en het verse en wilde groen van het moment. Je leert smaakvolle, zuiverende, volwaardige en doordachte vegetarische lentebereidingen te maken. Je leert de typische ingrediënten en hun werking kennen alsook hoe deze juist te gebruiken. De recepten zijn steeds eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagdagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen. 

Deze activiteit is bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring. 

Datum: woensdag 21 mei van 19u tot 22u

Begeleiding: Peter Vandermeersch (kookschool De Zonnekeuken)

i.s.m. Avansa

Locatie: Het Applauws

Meenemen: schort, handdoek, bewaardoosjes

Inschrijven: €40 (ingrediënten inbegrepen)

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

21.05.2025 19:00-22:00 u
    vegetarisch-koken-23122024145145.jpg

Je hebt misschien ook interesse in

veggie-burger-23122024144936.jpg

Vegetarische burgers

Vegetarische burgers

18.03.2025
19:00-22:00 u
Info
italiaans-laurent-23122024145508.jpg

Vier lentefrisse gerechten uit de Italiaanse keuken Het Applauws

Vier lentefrisse gerechten uit de Italiaanse keuken Het Applauws

18.03.2025 19:00-22:30 u
27.03.2025 19:00-22:30 u
Info